Plan een gratis demo


Wil je starten met social media effectief beheren maar heb je geen idee hoe? Of wil je onze tool gebruiken en loop je ergens tegenaan? Of wil je gewoon graag uitleg over hoe Fellow precies werkt? Wij helpen je graag! Plan hieronder een demo in wanneer het jou uitkomt.

Wij werken nu 2 maanden met Fellow en zijn erg tevreden over de tool zelf én het bedrijf. Voorheen werkte wij met Hootsuite maar we zijn erg blij deze overstap te hebben gemaakt. Vooral de (Nederlandse) klantenservice is top, ze reageren erg snel en staan altijd open voor suggesties. De tool is perfect voor het inplannen van berichten op verschillende kanalen en ook de content library vinden wij erg handig. Wij raden deze social planning tool zeker aan! - Paxton Benelux

Zeer gebruiksvriendelijke tool met veel mogelijkheden. Voor ons een grote verbetering en absoluut pluspunt om alles op één plek te hebben. Een aanrader om social media op een serieuze (en leuke!) manier aan te pakken! - RCN vakantieparken

Veel gestelde vragen

Wat als ik al een social media tool heb zoals Hootsuite?

Dat maakt niet uit. Wij hebben zelf ook gewerkt met verschillende social media tools en op alle vlakken komt Fellow voor ons het beste uit de bus. Twijfel je nog? Wij laten je graag zien wat de voordelen zijn van Fellow in een gratis demo.

Hoelang loopt een abonnement?

Dit hangt er vanaf voor welk abonnement je kiest. Een maandabonnement is maandelijks opzegbaar en een jaarabonnement jaarlijks. Zonder opzegging worden abonnementen automatisch verlengd.


Is mijn abonnement later nog te wijzigen?

Jazeker. Als je kiest voor een maandabonnement, kun je deze later nog omzetten naar een jaarabonnement en alsnog van de korting profiteren.

Is er een mogelijkheid om een koppeling te maken met Canva & Google Analytics?

Ja natuurlijk. Een koppeling met Google Analytics kun je in het platform gemakkelijk maken. Een koppeling met Canva kun je maken om je social posts te designen en vervolgens direct in te plannen.


Hoeveel verschillende social media accounts kan ik koppelen aan Fellow?

Onbeperkt! Bij Fellow krijg je de mogelijkheid om een onbeperkt aantal profielen te linken aan je bedrijfsomgeving. Zo kun je van jouw bedrijf je Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Youtube, Tiktok en Google Mijn Bedrijf account allemaal koppelen!

Hoeveel verschillende gebruikers kan ik in mijn Fellow tool kwijt?

Onbeperkt! In jouw persoonlijke Fellow omgeving kun je een onbeperkt aantal gebruikers toevoegen, waardoor je ook je personeelsleden toegang kunt geven. Je kunt personeel eerst berichten laten inplannen in de contentkalender, vervolgens als je akkoord bent keur je hem goed en word hij pas ingepland. Op deze manier kun je effectief samenwerken aan het optimaliseren van je social media posts.