De #1 social media planner van Nederland

Het bijhouden van social media kanalen kost vaak veel tijd en energie. Dat moet toch makkelijker kunnen? Content bedenken, posts inplannen op de juiste momenten, reageren op berichten, berichten liken, video’s maken en uploaden.

Met social media planner Fellow beheer je al je social media kanalen gemakkelijk vanaf één platform. Met een paar klikken op de knop plan je nieuwe berichten in voor de hele maand.

Bespaar veel tijd

Met Fellow bespaar je veel tijd, wij snappen namelijk dat tijd kostbaar is. Hoe minder tijd je hoeft te besteden aan het maken van social media berichten en het reageren op reacties of vragen, hoe beter! Geef een van je collega's toegang tot onze social media planner en laat hem of haar in de community inspiratie opdoen. Door met Fellow te werken til jij je online uitingen naar een hoger niveau. Wij besparen met Fellow heel veel tijd en daarnaast maken we het hele proces inzichtelijk voor onze klanten. En jij kunt daar nu ook gebruik van maken.

Alles vanuit één omgeving

Met Fellow beheer je alle social media kanalen vanuit één omgeving. Van Facebook tot LinkedIn, je hoeft nooit meer te wisselen tussen platformen en werkt vanuit een overzichtelijke plek. Ook je berichten en reacties komen binnen op het platform en je kunt hier direct op reageren. Binnen onze social media tool werk je samen met een onbeperkt aantal gebruikers. Het maakt dus niet uit hoeveel collega's je hebt, je kunt ze allemaal toevoegen en betrekken in het proces.

Berichten automatisch inplannen op social media

Met social media planner Fellow maak je heel makkelijk jouw eigen social media planning. Scoren op de beste tijden? Fellow rekent automatisch uit wat voor jou de beste tijden zijn om te publiceren. Ook adviseert Fellow je welke content je het beste kunt posten, verrassend eenvoudig en effectief! Laat je een collega je posts inplannen? Dan controleer je deze heel makkelijk doordat jij als supervisor eerst akkoord moet geven op de content voordat het wordt ingepland. Zo behoud je de controle en het overzicht.

Analyseer en optimaliseer je social media planning

Door een koppeling te maken met Google Analytics weet jij precies hoeveel klanten je hebt binnengehaald via social media. Daarnaast kun je zien waar je verbeterpunten liggen. Door je social media strategie telkens een beetje bij te sturen kun je je bedrijf online naar een hoger niveau tillen!

Leer door via de Fellow Academy

Je kunt de tools wel in handen hebben, maar zonder kennis natuurlijk geen succes. Alle Fellow klanten krijgen gratis toegang tot de Fellow Academy. Leer hoe jij je social media kanalen optimaal beheert via het Fellow platform. Zo breng jij jezelf als social media manager naar een hoger niveau. Dat alles voor maar €39 per maand.


Wij werken nu 2 maanden met Fellow en zijn erg tevreden over de tool zelf én het bedrijf. Voorheen werkte wij met Hootsuite maar we zijn erg blij deze overstap te hebben gemaakt. Vooral de (Nederlandse) klantenservice is top, ze reageren erg snel en staan altijd open voor suggesties. De tool is perfect voor het inplannen van berichten op verschillende kanalen en ook de content library vinden wij erg handig. Wij raden deze social planning tool zeker aan! - Paxton Benelux

Zeer gebruiksvriendelijke tool met veel mogelijkheden. Voor ons een grote verbetering en absoluut pluspunt om alles op één plek te hebben. Een aanrader om social media op een serieuze (en leuke!) manier aan te pakken! - RCN vakantieparken

Fellow is vertrouwd door de social media experts van Social Road

Fellow is vertrouwd door de social media kenners van Social Road. De tool is bedoeld voor social media managers en ondernemers die meer leads en klanten willen halen uit social media.

Wij van Social Road zijn een lange tijd op zoek geweest naar de juiste social media planner, we hebben veel verschillende opties geprobeerd maar geen van deze sloten aan op onze behoeften. De ene planner is te duur, de andere heeft niet alle gewenste opties en daarnaast vaak geen goede Nederlandse support. Daarom besloten we onze eigen social media planner in te richten, Fellow is uniek omdat we jou bij de hand nemen om met jouw bedrijf online te groeien!