Hoe kunnen we je helpen?
Inhoudsopgave
< Terug naar helpdesk

Waarom worden mijn video’s niet correct geplaatst?

Wanneer je merkt dat je social inbox geen engagement uit je gemeenschap laat zien, is dit waarschijnlijk te wijten aan een ontbrekende toestemming die nodig is van Facebook.

Stap 1

Open de Facebook-pagina waar je beheerdersrechten voor hebt, klik op de vervolgkeuzelijst in de rechterbovenhoek en klik op “instellingen”.

Stap 2

Klik in het linkermenu op “Bedrijfsintegraties” en klik op “Bekijken en bewerken” naast onze naam.

Eenmaal daar, controleer of de instelling “Accounts, instellingen en webhooks beheren voor een pagina” is ingeschakeld, en klik op “Opslaan”.

Als je Business Integration-instellingen niet de “webhook”-optie hebben, moet je een van de volgende stappen volgen, of beide.

Methode 1

Ga naar de Facebook Business Manager op business.facebook.com.

Eenmaal daar, klik op “Bedrijfsmiddelen” en vervolgens op “Pagina’s”.

Methode 2

Open je Business Integration-instellingen, zoals hierboven getoond.

Controleer of je de schakelaar hebt die “webhooks” als optie bevat. Als je deze hebt, zorg er dan voor dat deze is ingeschakeld.

Als je die schakelaar niet hebt, dan moet je de stappen volgen om een Facebook-account aan het platform te koppelen. Het zal je vragen om specifieke toestemming hiervoor toe te staan.

Nu ben je helemaal klaar om engagement van je gemeenschap van Facebook te ontvangen!

Waarom worden mijn video’s niet correct geplaatst?
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.
Privacyverklaring