Het verhaal van Fellow

"Plan simpel & deel slim"

Hoe het allemaal begon...


Het ontstaan van Fellow

In december 2021 hebben wij, Ruben van Wijk en Roald Mulder, naast onze Agency Social Road, Fellow gelanceerd. Ons doel was om een unieke social media tool te creëren die niet alleen functioneel en betaalbaar is, maar ook voorzien van uitstekende Nederlandse klantenondersteuning – iets wat wij zelf sterk misten in de huidige markt. Gedreven door deze behoefte en onze passie voor innovatie, hebben wij besloten Fellow te ontwikkelen.

Altijd up to date


Plan simpel & deel slim

Om ervoor te zorgen dat Fellow altijd voorzien is van de nieuwste updates uit de social media wereld, zijn wij een partnerschap aangegaan met een van de grootste social media partijen ter wereld: Cloud Campaign, onze Amerikaanse partner. Dit gaf ons de solide basis die we nodig hadden. Dankzij deze samenwerking konden we al onze energie richten op het perfectioneren van de Nederlandse klantenondersteuning, het ontwikkelen van de Fellow Academy en het opzetten van een efficiënte helpdesk. Ons doel? Social media beheer slim en simpel maken voor iedereen.

Wij staan voor jou klaar


Nederlandse Support 🇳🇱

Bij Fellow staat uitzonderlijke klantensupport centraal, met een belofte dat je altijd binnen 24 uur een reactie van ons ontvangt via jouw voorkeurskanaal. Ons toegewijde team van experts biedt snelle, persoonlijke ondersteuning, zodat elke gebruiker optimaal gebruik kan maken van onze tool. Of je nu hulp nodig hebt bij het navigeren door de software, het benutten van nieuwe functies, of vragen hebt over social media strategieën, ons Nederlandse supportteam staat altijd klaar om je te helpen, op de manier die jij het prettigst vindt.

Vergroot jou kennis en vaardigheden


Fellow Academy: leer meer over social media beheer

De Fellow Academy is een handig educatieplatform binnen Fellow, speciaal ontwikkeld om gebruikers te voorzien van diepgaande kennis en vaardigheden voor het efficiënt gebruik van onze tool en voor het verbeteren van hun social media marketing expertise. Naast een reeks praktische tutorials, verrijkt de Academy het leerproces verder met een verzameling e-books die beschikbaar zijn op onze website, boordevol met inzichten, strategieën en best practices voor social media beheer.