Boek hier jouw demo

Plan hier een gratis demo in!


Ervaar waarom Fellow de #1 keuze is van 500+ marketeers.

Wil je starten met social media effectief beheren? Of wil je onze tool gebruiken en loop je ergens tegenaan? Of wil je gewoon graag uitleg over hoe Fellow precies werkt? Wij helpen je graag! Plan hieronder een demo in wanneer het jou uitkomt.

Veelgestelde vragen

Kunnen meerdere personen uit mijn team de demo samen volgen?

Ja, teams zijn van harte welkom om samen deel te nemen aan de demo. Het is zelfs aan te bevelen dat alle relevante teamleden aanwezig zijn, zodat iedereen kan zien hoe Fellow kan bijdragen aan jullie social media strategie en samenwerking. Geef bij het aanmelden aan dat je met meerdere personen wilt deelnemen, zodat we de demo daarop kunnen voorbereiden.

Wat kan ik verwachten van de online Fellow demo?

Tijdens de online demo krijg je een gedetailleerde rondleiding door de Fellow software. We demonstreren de belangrijkste functies, laten zien hoe je het platform kunt gebruiken om je social media beheer te optimaliseren, en beantwoorden al je vragen.

Moet ik iets installeren om deel te nemen aan de demo?

Nee, je hoeft niets te installeren. De demo wordt online gehouden via een webconferentie platform. Je ontvangt een link om deel te nemen zodra je je hebt aangemeld.

Is de demo gratis?

Ja, de demo is volledig gratis en vrijblijvend. Het is een kans om meer te leren over Fellow en te zien of het past bij jouw behoeften.

Kan ik specifieke vragen stellen tijdens de demo?

Absoluut! We moedigen je aan om vragen te stellen. De demo is interactief en bedoeld om al je vragen te beantwoorden.

Hoe lang duurt de demo?

De demo duurt meestal ongeveer 30 minuten. Dit kan variëren afhankelijk van de vragen en de interactie tijdens de sessie.