Hoe kunnen we je helpen?
Inhoudsopgave
< Terug naar helpdesk

Hoe Instagram toestemmingsproblemen op te lossen

Dit artikel zal u door het juiste installatie- en koppelingsproces voor Instagram-accounts leiden om betrouwbare plaatsing te garanderen. Als u een fout aan het oplossen bent, zoals “Onvoldoende machtigingen”, kan het doorlopen van deze stappen u helpen om het op te lossen.

1. Controleer of u “Select All” heeft gekozen bij het koppelen van Instagram-accounts

Bij het koppelen van een Instagram-account wilt u altijd op “Select All” klikken ALLEEN wanneer u wordt doorgestuurd naar Facebook. Om te controleren of u dit al heeft geselecteerd, volgt u deze stappen:

Volg de instructies die op de waarschuwingspagina worden weergegeven.

Zodra dit scherm verschijnt, klik op “Edit Settings”.

Wanneer je op deze pagina komt, zorg er dan voor dat je “Select All” klikt voor de Instagram uitklaplijst.

LET OP: Het is belangrijk om te weten dat dit proces de accounts niet direct koppelt aan Fellow Tool . Wanneer je bij de laatste stap komt om een Instagram-account te koppelen en uit Facebook wordt omgeleid, selecteer je op dat moment alleen de account(s) die je aan die Workspace wilt koppelen.

Vanaf dit punt zijn er 2 opties om verder te gaan:

1. Als je het gewenste Instagram-account ziet in de lijst hierboven, maar het nog niet was geselecteerd, klik dan op “Select All” en ga door naar stap #3.

2. Als je het gewenste Instagram-account niet ziet in de lijst hierboven, ga dan verder naar stap #2.

2. Controleer de verbindingsstatus van je Instagram-account met de gespecificeerde Facebook-pagina.

Open de Facebook-pagina die gekoppeld moet worden aan het Instagram-account. Klik op Instellingen aan de linkerkant van het menu.

In Instellingen, selecteer de optie Linked Accounts en ga naar Instagram.

De verbinding zal er zo uitzien wanneer deze volledig is voltooid:

Als het Instagram-account daar niet wordt weergegeven, doorloop dan het proces om het Instagram-account aan die Facebook-pagina te koppelen.

Als er een knop staat met “Verbinding controleren”, dan moet de oorspronkelijke maker van de Facebook-pagina deze stappen voltooien. Als ze dit niet kunnen doen, of als de oorspronkelijke maker van de pagina niet bekend is, dan kunnen deze stappen u helpen om een dummy Facebook-pagina op te zetten om het Instagram-account in plaats daarvan te koppelen en het “Verbinding controleren” verzoek te omzeilen.

3. Controleer de Business Integratie-instellingen voor Fellow Tool 

Deze stap komt direct na stap #1, terwijl u doorgaat met het klikken door het Instagram-koppelingsproces.

Klik op de blauwe koppeling “Business Integratie-instellingen” in de tekst hieronder weergegeven.

Klik op “bekijken en bewerken” naast Fellow Tool . Zorg er vervolgens voor dat alle schakelaars zijn ingeschakeld en dat alle accounts die u ziet in de lijsten daar, net zoals in stap #1 van dit artikel, zijn geselecteerd (u kunt op het -symbool rechtsboven in elke lijst klikken om alles te selecteren). Controleer of alle accounts zijn geregistreerd in het vervolgkeuzemenu.

Nadat u hebt geverifieerd dat alle instellingen voor bedrijfsintegratie zijn ingeschakeld, klikt u op Opslaan en sluiten in het tabblad. Navigeer vervolgens terug naar het vorige tabblad van Facebook dat open stond.

Eenmaal daar, klikt u op OK. De installatiewizard brengt u uit Facebook en naar het koppelingsportaal. Vanaf hier selecteert u de account(s) die zijn gekoppeld aan deze brand workspace.

OPMERKING: Met deze tips voorkomt u dat u in de toekomst problemen met machtigingen krijgt:

Zorg ervoor dat het account niet wordt gewijzigd van een bedrijfsaccount met behulp van dezelfde stappen als in stap #1

Bij het koppelen of oplossen van problemen met andere Instagram-accounts, wijzig de lijsten niet waarvoor we u eerder hebben gevraagd om op “Select All” te klikken

Verwijder de verbinding tussen de Facebook-pagina en het Instagram-account niet

Hoe Instagram toestemmingsproblemen op te lossen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.
Privacyverklaring