Inhoudsopgave
< Terug naar helpdesk

Hoe je categorieën kunt maken en beheren


In Fellow Tool is het gebruik van categorieën een uitstekende manier om de inhoud in je Library te organiseren en je publicatie schema te automatiseren op basis van je gekozen ritme. Bijvoorbeeld, als je klant elke vrijdag een bericht deelt met een thema over eten, dan kun je een categorie genaamd “Foodie Friday” aanmaken om de inhoud in je Library te organiseren en je geautomatiseerde Schedules te vullen. Voor meer informatie over geautomatiseerde Schedules, kun je dit artikel bekijken.

Je kunt toegang krijgen tot de Content Library via het linkermenu.

Klik op “Add/Manage” om nieuwe categorieën toe te voegen of bestaande categorieën te verwijderen.

Geef je categorie een naam, selecteer een kleur en klik op “Create.” Je kunt ook een aangepaste kleur toevoegen door op de lege kleuroptie onder het kleurenpalet te klikken en een kleur te kiezen uit het pop-upkleurenwiel.

Je kunt nu je categorie bekijken in de Content Library.

Terwijl je nieuwe content maakt, zorg ervoor dat je items labelt met een gewenste categorie. Dit kun je doen onder het tabblad “Categories” (Categorieën).

Zodra je content is opgeslagen met de categorie, zie je nu de overeenkomstige kleur verschijnen op de content in je Library. Klik op de categorie om content te filteren op die categorie.

Dat is alles – veel plezier met organiseren!