Offerte aanvragen

Vraag offerte op maat aan!


Ervaar waarom Fellow de #1 keuze is van social media managers

  Wat vinden onze gebruikers ervan?

  Veelgestelde vragen

  Wat als ik al een social media tool heb zoals Hootsuite?

  Dat maakt niet uit. Wij hebben zelf ook gewerkt met verschillende social media tools en op alle vlakken komt Fellow voor ons het beste uit de bus. Twijfel je nog? Wij laten je graag zien wat de voordelen zijn van Fellow in een gratis demo.

  Hoelang loopt een abonnement?

  Dit hangt er vanaf voor welk abonnement je kiest. Een maandabonnement is maandelijks opzegbaar en een jaarabonnement jaarlijks. Zonder opzegging worden abonnementen automatisch verlengd.

  Is mijn abonnement later nog te wijzigen?

  Jazeker. Als je kiest voor een maandabonnement, kun je deze later nog omzetten naar een jaarabonnement en alsnog van de korting profiteren.

  Is er een mogelijkheid om een koppeling te maken met Canva & Google Analytics?

  Ja natuurlijk. Een koppeling met Google Analytics kun je in het platform gemakkelijk maken. Een koppeling met Canva kun je maken om je social posts te designen en vervolgens direct in te plannen.

  Hoeveel verschillende social media accounts kan ik koppelen aan Fellow?

  Onbeperkt! Bij Fellow krijg je de mogelijkheid om een onbeperkt aantal profielen te linken aan je bedrijfsomgeving. Zo kun je van jouw bedrijf je Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Youtube, Tiktok en Google Mijn Bedrijf account allemaal koppelen!

  Hoeveel verschillende gebruikers kan ik in mijn Fellow tool kwijt?

  Onbeperkt! In jouw persoonlijke Fellow omgeving kun je een onbeperkt aantal gebruikers toevoegen, waardoor je ook je personeelsleden toegang kunt geven. Je kunt personeel eerst berichten laten inplannen in de contentkalender, vervolgens als je akkoord bent keur je hem goed en word hij pas ingepland. Op deze manier kun je effectief samenwerken aan het optimaliseren van je social media posts.