Hoe kunnen we je helpen?
Inhoudsopgave
< Terug naar helpdesk

Hoe Facebook toestemming problemen op te lossen

Dit artikel leidt u door het juiste instellings- en koppelingsproces voor Facebook-accounts om betrouwbaar te kunnen plaatsen. Als u een fout oplost, zoals “Onvoldoende machtigingen”, kunnen deze stappen helpen om het probleem op te lossen.

1. Controleer of u “Selecteer alles” hebt gekozen bij het koppelen van Instagram-accounts.

Wanneer u een Instagram-account koppelt, klikt u altijd op “Selecteer alles” ALLEEN wanneer u wordt doorgestuurd naar Facebook. Om te controleren of u dat al hebt geselecteerd, volgt u deze stappen:

Ga naar Brand Settings. Klik vervolgens op “Add Add”, en selecteer daarna Facebook.

Zodra dit scherm verschijnt, klik op “Edit Settigns.

Als je op deze pagina bent, zorg ervoor dat je “Select All” klikt voor de Facebook vervolgkeuzelijst.

Let op: Het is belangrijk om te weten dat dit proces de accounts niet direct koppelt aan Fellow Tool . Bij de laatste stap van het koppelen van een Facebook-account, wanneer je wordt omgeleid uit Facebook, selecteer je alleen de account(s) die je wilt koppelen aan die Workspace.

Als je merkt dat een Facebook-pagina ontbreekt wanneer je die pagina wilt koppelen, kunnen de bovenstaande stappen helpen om dat op te lossen.

Vervolgens controleren we de Business Integration Settings voor Fellow Tool . Klik op “Volgende” op de bovenstaande screenshot totdat je bij de onderstaande screenshot komt.

Klik op de blauwe hyperlink “Business Integration Settings” in de tekst hieronder weergegeven.

Klik op “bekijken en bewerken” naast Cloud Campaign. Zorg er vervolgens voor dat alle schakelaars zijn ingeschakeld en dat alle accounts in de lijsten zijn geselecteerd (je kunt op het min-teken aan de rechterbovenhoek van elke lijst klikken om alles te selecteren). Controleer of alle accounts zijn geregistreerd in het dropdown-menu.

Nadat je hebt geverifieerd dat alle instellingen voor bedrijfsintegratie zijn ingeschakeld, klik je op Opslaan en sluit je het tabblad. Navigeer vervolgens terug naar het vorige tabblad van Facebook dat open stond.

Eenmaal daar, klik je op OK. De installatiewizard brengt je uit Facebook en naar het koppelingsportaal. Vanaf hier selecteer je het/de account(s) die zijn gekoppeld aan deze brand workspace.

Hoe Facebook toestemming problemen op te lossen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.
Privacyverklaring