Inhoudsopgave
< Terug naar helpdesk

Hoe je content kunt maken


Dit artikel begeleid je bij het toevoegen van content aan je Content Library, zodat je content kunt delen op je sociale media-accounts!

Ga naar de Content Library en klik op ‘Create Content’.

Geef je content een titel. Dit helpt om je content georganiseerd en gemakkelijk doorzoekbaar te houden. Zonder een titel kun je mogelijk problemen ondervinden bij het plaatsen op bepaalde platforms.

Kies het mediatype voor dit nieuwe stukje content. Je kunt kiezen tussen een afbeelding, video of link als mediatype.

Nadat je media is geüpload, klik je op ‘Next Step’.

Schrijf een bijschrift voor je content en klik op ‘Next Step’.

Je kunt platform-specifieke bijschriften maken via de stappen hier. Het maken van platform-specifieke bijschriften stelt je ook in staat om andere socialemediapagina’s of -accounts te taggen.

Om hashtags aan je bijschrift toe te voegen, klik je op het # symbool om groepen veelgebruikte hashtags te laden. Voor meer details, bekijk dit artikel. Je kunt ook emoji’s toevoegen door op het emoji-symbool te klikken.

Tag je inhoud met een categorie of maak een nieuwe categorie aan. Categorieën helpen je bij het organiseren van je inhoud en het automatiseren van je berichten. Klik op ‘Next step’.

Kies de accounts waarop je wilt dat deze inhoud wordt gepubliceerd en klik op ‘Save’. Deze inhoud moet nog steeds worden ingepland om te worden gepost. Als je al een automatische planning hebt gemaakt op basis van de getagde categorie, ga dan naar Schedules in het linker menu om te bevestigen dat de inhoud aan het Schedule is toegevoegd.

Je hebt zojuist een stuk inhoud gemaakt! Deze inhoud kan op elk moment worden bewerkt vanuit de Content Library.

Op zoek naar andere manieren om inhoud in bulk te importeren? Bekijk hoe je inhoud via CSV in bulk kunt uploaden.