Inhoudsopgave
< Terug naar helpdesk

Hoe je inhoud kunt kopiëren tussen brand workspaces


Hier zijn de stappen om inhoud van één van je brand workspaces naar andere binnen het zelfde account te kopiëren:


Wil je dezelfde inhoud gebruiken in verschillende Workspaces, maar wil je het niet meer dan één keer uploaden? Onze functie “inhoud kopiëren tussen Workspaces” maakt dat mogelijk!

Eerst ga je naar je ContentLibrary in de brand workspace waar de inhoud al is geüpload.


Klik op het tandwielpictogram in het midden van de pagina en selecteer “Bulk Operations”. Daarna zou je de optie “Copy Content to Other Workspaces” moeten zien.


Voer de gevraagde stappen uit en selecteer “Copy “x” Content Items” onder aan de pagina.

Ga nu naar die andere Workspace en je zou de berichten in de ContentLibrary moeten zien!