Inhoudsopgave
< Terug naar helpdesk

Waarom krijg ik onverklaarbare fouten bij het plaatsen op Facebook en Instagram?

Het Fellow Tool -team heeft een aantal specifieke publicatiefouten geïdentificeerd die verband houden met Facebook en Instagram. Na een uitgebreid intern onderzoek en overleg met Meta hebben we vastgesteld dat deze gerelateerde problemen optreden als gevolg van een fout aan de kant van Meta.

Op basis van ons onderzoek is het waarschijnlijk dat de post daadwerkelijk is geplaatst (zelfs als de post wordt weergegeven als mislukt), dus we raden aan om de social media-account op de oorspronkelijke platformen te controleren voordat je de post opnieuw probeert te plaatsen om dubbele plaatsing te voorkomen.

We hebben bevestigd dat deze fouten alle 3rd party-platforms op een vergelijkbare manier beïnvloeden en een probleem zijn dat voortkomt uit het crashen van Meta-servers.

Deze fouten kunnen omvatten:

– Een post mislukt met een foutmelding met betrekking tot “bitrate, resolutie, etc.”, terwijl de post binnen de specificaties valt.

– Een post die een foutmelding ontvangt in de trant van “een onbekende fout is opgetreden, probeer het later opnieuw.”

– Een post die bovenstaande foutmelding ontvangt, maar Meta de post daadwerkelijk heeft ontvangen en gepubliceerd.

– Een post die mislukt bij de eerste poging, maar met succes wordt geplaatst bij een nieuwe poging kort daarna.

We begrijpen dat dit gevolgen kan hebben voor de workflows van jouw bedrijf met behulp van Fellow Tool , en bieden onze excuses aan voor eventueel ongemak dat deze aanhoudende problemen kunnen veroorzaken. We blijven dit probleem volgen en blijven in contact met Meta om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Als je een van de genoemde problemen ondervindt, of een ander probleem waarvan je denkt dat het mogelijk verband houdt, neem dan contact op met je Customer Success Manager of onze supportchat. We bespreken graag hoe we alternatieve workflows kunnen instellen om de impact op jouw bedrijf te beperken, totdat Meta dit aan hun kant kan oplossen.