Inhoudsopgave
< Terug naar helpdesk

Waarom worden mijn video’s niet correct geplaatst?

Als je op een stuk inhoud stuit dat oorspronkelijk een video zou moeten bevatten, maar nu wordt weergegeven als een stilstaand beeld, is dit hoogstwaarschijnlijk te wijten aan een probleem dat is opgetreden toen de video voor het eerst werd geüpload naar het platform. Dit kan ook het geval zijn wanneer video’s worden geplaatst als links met een cloud-URL, in plaats van dat de video zelf met het bericht wordt verzonden.

Hier zijn enkele best practices voor het uploaden van video’s om ervoor te zorgen dat je berichten zoals bedoeld worden geplaatst:

Stap 1

Voeg je video toe en breng eventuele wijzigingen aan in de inhoud, en selecteer vervolgens de accounts die je als standaard wilt instellen. Nadat je dit hebt gedaan, klik je op “Save Content”.

Stap 2

Nadat je dat hebt gedaan, kom je terug op de hoofdpagina van de Content library. Vanaf hier klik je opnieuw op dat nieuwe stuk inhoud, en je ziet een blauwe voortgangsbalk onderaan de inhoud. Laat die blauwe voortgangsbalk volledig laden en verdwijnen voordat je de pagina verlaat of vernieuwt.

Nu heb je je video succesvol geüpload! Als je nog steeds problemen ondervindt bij het plaatsen van video’s, zijn hier de specificaties die vereist zijn om video’s te plaatsen, waarvan we aanbevelen om te controleren:

Container: MP4 (MPEG-4 Part 14), geen bewerkingslijsten, moov-atoom aan het begin van het bestand.

Audiocodec: AAC, maximale samplefrequentie van 48 kHz, 1 of 2 kanalen (mono of stereo).

Videocodec: HEVC of H264, progressieve scan, gesloten GOP, 4:2:0 chroma-sampling.

Framerate: 23-60 FPS.

Beeldformaat:

Maximale kolommen (horizontale pixels): 1920

Minimale beeldverhouding [kolommen / rijen]: 4 / 5

Maximale beeldverhouding [kolommen / rijen]: 16 / 9

Videobitrate: VBR, maximaal 5 Mbps.

Audiobitrate: 128 kbps.

Duur: maximaal 60 seconden, minimaal 3 seconden.

Bestandsgrootte: maximaal 1 GB.